top of page
AdobeStock_202971750_b_edited.jpg

Woning

ja

ja

nee

8

Clos de la colle

Deze authentieke villa is gelegen op een terrein van 3000 m². Je rijdt het domein op door een smeedijzeren poort waar er parkeerplaats is voor wel 5 wagens. De Provençaalse stijl van de woning, met ronde gevel, valt onmiddellijk op.

Een stijlvolle voordeur geeft toegang tot de inkom die overgaat in het woongedeelte. Deze ruimte bestaat uit de keuken met een centraal kookeiland en ruime ontbijttafel. De keuken is voorzien van alle benodigdheden die je maar kan wensen tijdens een vakantie: vaatwasser, ruime frigo/diepvries, kookplaat, magnetron en alle kleinere benodigdheden. Rechts ervan is de zithoek met comfortabele zitbanken en televisie. De hoogte van de ruimte, met houten gewelf, maakt alles heel luchtig. Aansluitend op de woonruimte, in de ronde vleugel van de woning, is er een grote polyvalente ruimte met bureau gedeelte.

Van hieruit is er een ronde trap naar een slaapkamer op de verdieping. De slaapkamer heeft een dubbel bed en een annex badkamer met douche, lavabo en toilet. De badkamer is van de slaapkamer gescheiden door een staalwand met glas. Vanuit de slaapkamer kom je op een zonnig, volledig privé dakterras. Heerlijk om ‘s morgens te ontwaken met een koffie in de hand.

Terug in de woonkamer beneden, loop je rechts door naar een tweede slaapgedeelte. Eerst heb je een prachtig afgewerkte badkamer met ingemaakte stijlvolle kasten, een ruime lavabo, toilet, ingewerkt bad en een inloopdouche. De badkamer is open met de slaapkamer en heeft ook een hoog plafondgewelf. Een dubbel bed staat centraal in de ruimte en kijkt uit op de tuin en het overdekt terras. Met openslaande deuren kom je rechtstreeks op dit terras.

Aan de andere kant van het woongedeelte heb je een derde slaapgedeelte met eerst een lange centrale gang met over de volledige lengte ingemaakte kasten. Aan opbergruimte zal het zeker niet ontbreken. Twee slaapkamers met elk een dubbel bed maken verbinding met deze gang maar eveneens met het terras aan het andere kant. Er is een gemeenschappelijke badkamer met ruime inloopdouche en dubbele lavabo. In de gang is er een apart toilet.

Alle kamers hebben een bed van 160 x 200 cm. De hele woning heeft een elektrisch gestuurd rolluiksysteem om de warmte buiten te houden en om de kamers te verduisteren. Bovendien schijnt de zon niet rechtstreeks binnen gezien er op het zuiden van de woning een overdekt terrasgedeelte is, hierdoor is er geen nood aan airco.

Eénmaal buiten zie je de grootsheid van de woning met zijn verschillende overdekte terrassen. Er is een eettafel voorzien voor 8 personen, een BBQ op gas, een ontbijttafeltje en een volledig ingewerkte loungehoek. Ideaal om met je gezelschap te blijven napraten tot in de late uurtjes.

Het grote zwembad ligt centraal in de tuin en heeft een afmeting van 11 m bij 5 m. De diepte gaat over van ongeveer 1 m naar 2 m. Er zijn voldoende ligzetels en parasols aanwezig om volop te genieten het goede klimaat en het uitzicht over de vallei!

Er is ook een jeu de boules terrein voor de liefhebbers en een tafeltennis.

Ter info: het is bij deze woning niet mogelijk om bedlinnenpakketten te huren. Het huren van handdoekenpakketten is wel mogelijk.

Villa Clos de la Colle ligt langs een landelijk weggetje zonder doorgaand verkeer. Je kan van hieruit makkelijk het centrum van Tourtour bereiken, ook te voet, wetende dat het steil omhoog gaat. In het centrum van Tourtour vind je een lokale bakker, buurtwinkels en leuke restaurants. Het is niet voor niets gekend als één van de mooiste dorpjes van de Provence.

Vanuit Tourtour maak je heel snel verbinding met het enorme natuurgebied van de Verdon en Le Lac de Sainte-Croix. Naast het bewonderen van dit natuurfenomeen, biedt het ook heel wat sportmogelijkheden, zoals kayakken, pedalo, hiken…

Meer naar het zuiden van het dorp Tourtour liggen andere interessante dorpen om te bezoeken, zoals Lorgues, Cotignac, Salernes…

Wil je liever een dagje naar de zee, dan bereik je Sainte-Maxime bijvoorbeeld in een uurtje rijden.

Clos de la colle
Stijlvolle villa met zwembed
Clos de la colle
Stijlvolle villa met zwembed
Clos de la colle
Clos de la colle
Stijlvolle villa met zwembed
Stijlvolle villa met zwembed
Clos de la colle
bottom of page