top of page
AdobeStock_202971750_b_edited.jpg

Beach Lovers

Spanje

trfe

Beach Lovers

 v.a. €

1197

Los Cristianos

Appartement

nee

ja

nee

4

Beach Lovers

Dit comfortabele appartement ligt op slechts een steenworp afstand van het strand van Los Cristianos. Even met de lift naar beneden, boulevard over en u bent er al! Dat is wel erg dichtbij!
Ook bent u in het centrum van Los Cristianos, een voormalig vissersdorp dat is uitgegroeid tot gezellige badplaats. Alle faciliteiten vindt u om de hoek.

Het appartement is in 2018 gerenoveerd en comfortabel ingericht voor 4 personen. De woonkamer komt uit op het terras vanwaar u, tussen de gebouwen door, een mooi uitzicht heeft op het strand en de haven.

De Marina (haven) is trouwens leuk om even langs te struinen, er liggen enkele mooie jachten en ook vertrekken er boten naar de eilanden Las Palmas, El Hierro en La Gomera.
Aan de andere kant van de haven ligt het strand Playa las Vistas, misschien eens leuk voor de afwisseling?
Nog meer variatie krijgt u als u rondtoert op het eiland. Natuurlijk staat een rit naar de Pico del Teide al op uw lijst en een bezoek aan de steden Santa Cruz en San Cristobal de la Laguna zijn zeker aanraders! Leuk is ook om de kustroute te nemen naar Icod de los Vinos; u komt meerdere stranden tegen en u rijdt (met veel bochten) door de prachtige natuur rondom Masca.

Beach Lovers
Beach Lovers
Beach Lovers
Beach Lovers
Beach Lovers
Beach Lovers
Beach Lovers
Beach Lovers
Beach Lovers
bottom of page