top of page
AdobeStock_202971750_b_edited.jpg

Bad Suderode

Duitsland

Berlijn

Bad Suderode

 v.a. €

485

Quedlinburg - OT Bad Suderode

Appartement

nee

ja

nee

2

Bad Suderode

Op deze idyllische plek staat een gezellige en gezinsvriendelijke vakantiewoning op u te wachten. De woning bevindt zich in een rustig gebied (bij het bos) en toch in het centrum van Bad Suderode met diverse winkelmogelijkheden.
U komt uw vakantiewoning (met eigen ingang) binnen via een buitentrap. Van hieruit heeft u al een erg mooi uitzicht op het dorpje. Ook staat u een eigen balkon met tafel en stoelen ter beschikking. De woning is modern ingericht en volledig uitgerust. Verder kunt u ook gebruikmaken van een wasmachine, kosteloze parkeerplaats en een plek om uw fiets op te bergen.
De werelderfgoedstad Quedlinburg, het Bodetal, de Hexentanzplatz in Thale en nog vele andere aantrekkelijke bestemmingen in het Harzgebied bevinden zich in de directe omgeving. De hoogste berg van het middelgebergte, de Brocken, ligt op ca. 35 km afstand van het huis. De "straat van de romantiek" met zijn beroemde cultuurhistorische monumenten loopt ook door het mooie vakantiegebied. Het dorpje en de regio bieden talrijke mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding: wintersport, vissen, golf, zwemmen, wandelen, fietstochten, wellness, bioscoop, theater
kabelbaan, grottenbezoek, bergtheater, warmwaterbaden en nog veel meer.

Bad Suderode
Bad Suderode
Bad Suderode
Bad Suderode
Bad Suderode
Bad Suderode
Bad Suderode
Bad Suderode
Bad Suderode
bottom of page