top of page
AdobeStock_202971750_b_edited.jpg

Ava Maria 2

Oostenrijk

Salzburg

Ava Maria 2

 v.a. €

448

Rauris

Appartement

ja

ja

nee

6

Ava Maria 2

Dit is een heerlijk ruime vakantiewoning voor maximaal 6 personen op de rand van het gezellige Rauris. Uw vakantiewoning bevindt zich op de begane grond. U heeft de beschikking over een heerlijk terras/balkon, een compleet ingerichte keuken, gezellige woonkamer en natuurlijk 3 comfortabele slaapkamers.

Deze vakantiewoning maakt deel uit van een vakantiecomplex waarbij je gebruik kunt maken van alle voorzieningen, zoals binnenzwembad , sauna, stoombad en grillmogelijkheden.

Deze vakantiewoning ligt rustig en zonnig met prachtig uitzicht op de bergen. Op slechts 400 meter afstand vindt U het centrum van Rauris en op 200 meter de Hochalmgondelbaan, die U direct in het skigebied van Rauris brengt. Het skigebied van Rauris is uitermate geschikt voor beginners en kleine kinderen. Het is een gezellig skigebied voor families. Rauris heeft 30 km pistes en 10 skiliften, waarvan de nieuwe Gipfelbahn tot wel 2200 meter hoogte gaat.

Het binnen- en buitenzwembad, de sauna en stoombad zijn gesloten in het voorjaar van midden april t/m midden mei en in het najaar vanaf eind oktober t/m midden december.

Ava Maria 2
Ava Maria 2
Ava Maria 2
Ava Maria 2
Ava Maria 2
Ava Maria 2
Ava Maria 2
Ava Maria 2
Ava Maria 2
bottom of page