top of page
AdobeStock_202971750_b_edited.jpg

Applewood

Grootbrittannië

Cornwall

Applewood

 v.a. €

457

Little Petherick

Woning

nee

ja

ja

6

Applewood

Dit gezellige, vrijstaande vakantiehuis is gemaakt van Canadees hout en beschikt over een warme open haard en gezellige balkons!

Geniet van het prachtige huis, wat u een warm gevoel geeft door al het hout van binnen. De woonkamer is heel gezellig. U kunt met zijn allen plaatsnemen op de comfortabele banken met een drankje en wat hapjes terwijl de gezellige open haard aanstaat. Als u de trap naar boven pakt, komt u uit op een sfeervolle vide waar een slaapkamer met kingsize bed, een en suite badkamer en een zithoek te vinden zijn. Een ideaal eigen plekje!

Bij de Camel rivier (5 km) kunt u heerlijk zonnen en baden, maar ook mooie wandelingen maken! In Wadebridge (9 km) mag u een dagje lui op het strand liggen of langs de kustlijn wandelen, wat u ook wel heeft verdiend na het hele jaar hard te hebben gewerkt! Ook kunt u hier indrukwekkende ruïnes of de mooie St. Minver Church bezoeken. Neem de kinderen mee naar de dierentuin in Newquay (20km) of naar het educatieve kindermuseum Pirates’ Quest. Tot slot zijn hier nog mooie tuinen, grotten en baaien met stranden te bezoeken en kunt u als u alles wilt zien plaatsnemen in een treintje die u door de hele stad rijdt!

Applewood
Applewood
Applewood
Applewood
Applewood
Applewood
Applewood
Applewood
Applewood
bottom of page