top of page
AdobeStock_202971750_b_edited.jpg

Alie Gusta B

Oostenrijk

Kaernten

Alie Gusta B

 v.a. €

291

Hermagor - Pressegger See

Woning

nee

ja

ja

6

Alie Gusta B

Dit appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een heerlijk rustig gelegen huis met tuin tussen de Presseggersee en Weissensee en op kleine afstand van het prachtige skigebied Nassfeld.

Het is ingericht voor maximaal 6 personen en bevindt zich op de 1e etage van een landhuis waarin zich slecht één ander appartement wordt verhuurd. De begane grond wordt niet verhuurd, omdat de eigenaar deze als vakantiewoning gebruikt. Het huis staat op een rustige locatie, voorzien van een grote tuin, waarvan U als huurder natuurlijk gebruikt kan maken en ligt dichtbij de Weissensee welke bij o.a. de schaatsliefhebber zeer bekend is. Let op: de tweede slaapkamer is bereikbaar via de gang waar ook de ingang van het andere appartement is, maar is wel direct naast de ingang van dit appartement gelegen.

In de omgeving zijn veel bergen en bossen om heerlijk te genieten en er zijn ook zeer veel zomeractiviteiten zijn in de buurt zoals Raften, Rodelen, Mountainbiken en natuurlijk het Erlebnispark aan de Presseggersee. Uitstapjes naar Italië en Slovenië zijn ook goed mogelijk. Venetië is bijvoorbeeld maar 2 uurtjes met de auto.
De skiliefhebber kan natuurlijk terecht in het wintersportgebied Nassfeld wat op 15 km ligt. Prachtige locatie, met veel mogelijkheden in de zomer en winter!

Er is bij dit appartement parkeergelegenheid voor maximaal 2 auto's.

Alie Gusta B
Alie Gusta B
Alie Gusta B
Alie Gusta B
Alie Gusta B
Alie Gusta B
Alie Gusta B
Alie Gusta B
Alie Gusta B
bottom of page