top of page
AdobeStock_202971750_b_edited.jpg

Al Lago

Italie

Sicilia

Al Lago

 v.a. €

1321

Alia

Woning

ja

ja

ja

18

Al Lago

Grote villa met grote ruimtes, tuin met meer dan 200 verschillende soorten planten, 6 hectare land rondom bebouwd met fruitbomen en olijfgaarden.
Buiten hebben we verschillende pergola's waar je dagen kunt ontspannen en rust kunt vinden, een speeltuintje voor kinderen en een zomergym met multifunctionele bank, loop band en hometrainer, mogelijkheid om op aanvraag een fysiotherapeutische massage te krijgen met professionals, het privézwembad met ligstoelen en parasols.
Binnen vinden we een ontbijtzaal, een volledig uitgeruste bar, een industriële keuken voor het exclusieve gebruik van onze gasten, allemaal ingericht en uitgerust met alle benodigde gereedschappen om te koken. Wi-fi in het hele huis.

Vanaf de luchthaven van Palermo zijn we 1,5 uur rijden, 2 uur van de luchthaven van Catania, een uur van de belangrijkste toeristische steden Palermo Agrigento Cefalù, vervolgens een uur voor de zee zowel van Cefalù Mazzaforno zowel Palermo en San Leone in Agrigento, het centrum van het dorp ligt op slechts 3 km afstand en heet Alia

Het land is geërfd van de grootvader met een kleine muur overgebleven van het historische gebouw, we besloten het terug te brengen zoals het was, en vervolgens het steen, smeedijzer en hout als de belangrijkste decoraties van de villa achter te behouden.

Wij zijn gevestigd in het centrum van Sicilië, een strategische plaats om het hele eiland te bezoeken.

Al Lago
Al Lago
Al Lago
Al Lago
Al Lago
Al Lago
Al Lago
Al Lago
Al Lago
bottom of page