top of page
AdobeStock_202971750_b_edited.jpg

Adele

Kroatie

Istrie

Adele

 v.a. €

2633

Vabriga

Villa

ja

ja

ja

8

Adele

Vind de ideale vakantieplek die al uw verwachtingen overtreft in Villa Adele! Deze villa in een rustig Istrisch dorpje nodigt uit tot een luxe en zorgeloze vakantie weg van uw dagelijkse beslommeringen en taken.

Naast het verfijnde en exclusieve interieur zal de luxe villa Adele u bekoren met ongerepte natuur, een kristalheldere zee, rust en privacy voor een echt ontspannen vakantie.

Breng qualitytime door met uw familie en vrienden tijdens een vakantie in villa Adele, geschikt voor 8 personen. Binnen de oppervlakte van 263 m2 vindt u 4 prachtig gedecoreerde slaapkamers met aangrenzende badkamers, een compleet ingerichte moderne keuken en een elegante en comfortabele woonkamer. De buitenruimte met zwembad, barbecue en eethoek vormt een uitstekende plek om heerlijke momenten met elkaar te delen.

Neem een verfrissende duik in het zwembad en droog u af met de zachte Mastro Raphaël-handdoeken of ga liggen op een van de ligbedden bij het zwembad en voel de warme zonnestralen op uw huid. Ontdek de schoonheden van Istrië op de fietsen die tot uw beschikking staan bij de villa.

Villa Adele verwelkomt u met een grote klok boven haar voordeur, die u eraan herinnert om elk moment van uw verblijf te benutten en onvergetelijke momenten te beleven in de pure harmonie van de binnen- en buitenruimtes. Ook wacht u een perfect stukje paradijs op de bovenverdieping: een groot gemeubileerd terras met een prachtig uitzicht op Vabriga.


Geef uw wensen door aan ons vriendelijke personeel, dan zorgen zij dat uw vakantie vlekkeloos verloopt met perfecte momenten om aan terug te denken.

Wij willen graag dat u zich thuis voelt en daarom organiseren we op verzoek excursies, bezoeken aan beroemde wijnhuizen of uitstekende restaurants.

Gratis toegangskaart voor hotelcomplex Lanterna, waar kinderen kunnen genieten van het zandstrand en amusement.

Adele
Adele
Adele
Adele
Adele
Adele
Adele
Adele
Adele
bottom of page