top of page
AdobeStock_202971750_b_edited.jpg

Vakantie appartementen Curacao

Curacao

Julianadorp-Piscadera

Vakantie appartementen Curacao

 v.a. €

521

Julianadorp

Appartement

nee

Roken niet toegestaan

nee

zwembad

Nee

nee

nee

wasmachine

gratis wifi

Villa L Orangerie

Villa L’Orangerie is de verzamelnaam voor een grote tropenwoning (in de wijk Julianadorp), waar in de zijvleugel luxe/elegante appartementen zijn gerealiseerd met eigen (rolstoeltoegankelijke) ingang, (vanaf €87.50 per nacht voor 1/2 persoon)

De appartementen zijn gelijkvloers en hebben een woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer en zijn met aandacht voor stijl en luxe ingericht.

De woonkamer is naast zijn luxe inrichting voorzien van internet verbinding (wireless), radio/cd speler, ventilator, airco en een slaapbank voor 2 personen. Deze zal gebruikt worden, indien er meer dan 2 personen van het appartement gebruik maken.

De luxe badkamer is voorzien van toilet, wastafel en douche (beide met warm water).

De appartementen grenzen aan de fraai aangelegde tropische tuin, van waaruit men direct aansluiting vindt op een mooi zwembad van 8 x 4 meter met gezellige zitjes, ligbedden en gemakkelijke stoelen welke ook weer omgeven is door fraaie tropische planten. De appartementen beschikken afzonderlijk over een heerlijk buitenterras van 2,5 x 7,5 meter, waar het zowel overdag als ’s avonds heerlijk vertoeven is. Daar het geheel in een gebied staat met ruime kavels, veel groen en verkeersluwe straten, overheerst de stilte en rust in overvloed.

Villa L’Orangerie ligt erg centraal op het eiland; in noordelijke richting bent u binnen 5 minuten op de luchthaven, in westelijke richting binnen 10 minuten op de karakteristieke baaitjes waar Curaçao zo om bekend staat en in oostelijke richting binnen 10 minuten rijden in het historisch centrum van Willemstad.

Kortom rust, stilte, luxe en natuur in de luwte van Willemstad - Curaçao.

Wij, Marcel en Sjaak, staan voor 'Brabantse' gemoedelijkheid, warmte, gastvrijheid en service tijdens uw verblijf in onze appartementen.

Omdat het erg duur is om in het hoogseizoen naar Curaçao te vliegen, verlagen wij 1 juli tot 31 augustus de overnachting prijzen met 15%. Dit om een onvergetelijke vakantie op Curaçao toch betaalbaar te houden. Minimale verblijfsduur 3 nachten.
Om de rust te kunnen waarborgen voor de andere gasten ontvangen we geen jongeren onder de 18 jaar (Adult only).

Ook is het mogelijk om alle appartementen te huren door een grote familie.
Ook de klein/kinderen zijn dan natuurlijk welkom!
Alle appartementen beschikken over 4 slaapplaatsen, 2 in de slaapkamer en 2 op de uitstekende slaapbank in de woon/zitkamer. Ieder gezin in een eigen appartement zo heeft ieder gezin zijn eigen privacy.
Vraag naar de mogelijkheden en beschikbaarheid. We maken graag een passende offerte voor het verblijf!! Vroeg informeren en boeken is aanbevolen, vooral in de vakantieperiodes.

http://www.villalorangeriecuracao.nl

Vakantie appartementen Curacao
Vakantie appartementen Curacao
Vakantie appartementen Curacao
Vakantie appartementen Curacao
Vakantie appartementen Curacao
Vakantie appartementen Curacao
Vakantie appartementen Curacao
Vakantie appartementen Curacao
Vakantie appartementen Curacao
bottom of page