top of page
AdobeStock_202971750_b_edited.jpg

Huisje in de natuur

Nederland

Gelderland

Huisje in de natuur

 v.a. €

465

Hattemerbroek

Woning

nee

Roken niet toegestaan

nee

Nee

Nee

nee

nee

nee

gratis wifi

Het Puttertje

Het Puttertje (Een gastenverblijf in de natuur, gelegen aan de bosrand)

Een vakantie onderkomen waar men geheel zelfstandig, gezellig en knus kan verblijven, met volop privacy en een grote tuin rondom. Er is een aparte doucheruimte met toilet en wastafel, een apart keukenblok (koffie en thee) enz. Verder zijn er bedlinnen en handdoeken, tv, Wifi, radio, tuinstoelen, comfortabele stoelen en bedden. enz.
In het gastenverblijf zijn 2 gedeeltes die aan bovenstaande criteria voldoen n.l. Het Hooikamer verblijf en het Zadelkamer verblijf. De twee verblijven zijn geheel apart van elkaar gelegen onder 1 dak.

Voor 2 personen (echtpaar, 2 vrouwen of 2 mannen enz.)
Men heeft dan de keus uit 2 gastenverblijven, Het Hooikamer verblijf of het Zadelkamer verblijf. Het Hooikamer verblijf is iets ruimer qua vloeroppervlak. Verblijft men hier langer dan 2 nachten dan krijgt men de Stalkamer er gratis bij. (Deze optie heeft het Zadelkamer verblijf niet) Uw woonruimte bestaat dan uit de Stalkamer (slaapkamer), Hooikamer (woonvertrek) Keuken en een aparte doucheruimte.

Voor 4 personen. ( 2 echtparen), Een groep vrienden of vriendinnen. Of gezinnen met 1 of 2 kinderen.
De 2 echtparen kunnen kunnen alle twee gastenverblijven kiezen (dus een echtpaar in het Hooikamer verblijf en een echtpaar in het Zadelkamer verblijf. Men is dan volledig op zichzelf en gescheiden van elkaar.
Men kan ook het Hooikamer verblijf nemen aangevuld met de Stalkamer. Men is dan wel op elkaar aangewezen. In principe bewoont men een bungalow met 4 personen. (het is de goedkoopste oplossing.


In de omgeving van Het Puttertje is van alles te doen. Natuurliefhebbers kunnen vanuit het huisje een prachtige bos wandeling maken. Door het omvangrijk bosgebied ligt een uitgebreid netwerk van verharde fietspaden. In diverse richtingen kan men prachtige fietstochten maken. (dus fietsen meenemen of gebruik maken van mijn leenfietsen) Heel interessante plaatsen in de omgeving zijn Elburg (10 km), Hattem (loopafstand), Zwolle (4 km), Kampen (15 km) en Epe (20 km)

Huisje in de natuur
Huisje in de natuur
Huisje in de natuur
Huisje in de natuur
Huisje in de natuur
Huisje in de natuur
Huisje in de natuur
Huisje in de natuur
Huisje in de natuur
bottom of page